Merkuriuksen karnevaalit

Merkuriuksen Karnevaaleja juhlitaan 27. kerran lauantaina 12.10.2019 Turun Messukeskuksessa. Turun Kauppakorkeakouluseuran perustamisesta tulee kuluneeksi 50 vuotta marraskuussa 2019, joten luvassa on loistokkaat Juhlakarnevaalit, joiden yhteydessä myös julkistetaan seuran 50-vuotishistoriakooste.

Ohjelma tulee olemaan korkeatasoista, mutta sopivan rentoa. Luvassa on upea hyväntekeväisyysgaala – erinomainen illallinen, säihkyvää pukuloistoa, viihtyisää yhdessäoloa ja ensiluokkainen kattaus elävää musiikkia. Iltaan kuuluvat myös perinteeksi muodostuneet huutokauppa ja arpajaiset. Katso kutsu täältä.

Oman pöydän seurueellesi saa alkaen 8 henkilön varauksella. Pääset varaamaan illalliskortteja osoitteessa: www.lyyti.in/merkurius2019

 

Lisätiedot:

Mirja Junkola
050 569 8779
mimmi(@)merkuriuksenkarnevaalit.fi

 

Yhteistyössä

doop Messukeskus TSE EXE Mainostoimisto SST HKSCAN Aktia  Bright  BusterYamaha-CenterBusterMyymäläTVLyyti Turku Energia Eurofacts  Champagne Francis Orban  Silja Line  Elisa  TOK  EdgeWine  SCC

HISTORIA

Kaupan suojelusjumalan mukaan nimetyistä Merkuriuksen Karnevaaleista on tullut vuosien myötä oman alansa brändi. Jo ensimmäiset karnevaalit maaliskuussa 1971 loivat käsitteen – lehtien seurapiiripalstojen laajojen reportaasien avustuksella. Aluksi karnevaalit pidettiin joka vuosi, mutta vuoden 1975 jälkeen ne on järjestetty kahden vuoden välein. Karnevaalit järjestettiin kauppakorkeakoulun tiloissa, kolmesti jopa kaksipäiväisinä kun lapsille oli toisena päivänä oma juhla aikuisten nauttiessa sillilounasta. Ajan kuluessa tilat vaihtuivat ja merkittävä käännekohta oli vuoden 1997 Manhattan Transfer -konsertti Turkuhallissa, jolloin osallistujamäärä kasvoi tuhanteen. Vuodesta 1999 vuoteen 2015 paikkana oli Caribian juhlasali. Vuoden 2017 Karnevaalit pidettiin Turun Messukeskuksessa. Merkuriuksen Karnevaalit ovat valtakunnallisesti tunnettu tapahtuma, jolla on merkittävä näkyvyysarvo Turun kauppakorkeakoululle.