Merkuriuksen karnevaalit

Merkuriuksen Karnevaaleja juhlitaan jälleen lauantaina 21.9.2024 Turun Messukeskuksessa.

Tervetuloa juhlimaan upeaan Merkuriuksen Karnevaalit 2024 -juhlagaalaan ja keräämään yhdessä varoja kauppatieteellisen tutkimuksen tukemiseksi Turussa.

Voit varata illalliskortteja juhlagaalaan, jossa kaikki on katettu valmiiksi, jotta sinä ja seurueesi voitte heittäytyä illan pyörteisiin ja nauttia korkeatasoisesta gaalaillallisesta ja säkenöivästä viihdeohjelmasta.

Joka toinen vuosi järjestettävät Merkuriuksen Karnevaalit ovat huippusuosittu tapahtuma, jossa yritykset juhlivat yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa hyvän asian puolesta. Monet kokoavat myös oman porukkansa ystävistään tai kurssikavereistaan.

Merkuriuksen Karnevaalit ovat merkittävin akateemista perinnettä vaaliva hyväntekeväisyysgaala, jossa tapaat ystäviä ja solmit uusia tuttavuuksia.

Illalliskortin hinta on 295 euroa/vieras ja se sisältää tervetulomaljan, gaalaillallisen viineineen, yöruoan ja illan viihdeohjelman. Illan tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan tukemaan Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa tehtävää väitöskirjatyötä ja kauppatieteellistä tutkimusta.

Varaa illalliskortit nyt: https://www.lyyti.in/MerkuriuksenKarnevaalit_2024

Tervetuloa mukaan Merkuriuksen Karnevaalien kasvavaan juhlijajoukkoon!

Turun Kauppakorkeakouluseura ry

Harri Salo, puheenjohtaja ja Mirja Junkola, toiminnanjohtaja

 

Lisätiedot:

Mirja Junkola
050 569 8779
mimmi(@)merkuriuksenkarnevaalit.fi