Merkuriuksen karnevaalit

Seuraavat Karnevaalit pidetään 9.10.2021 Turun Messukeskuksessa.

Haasteellisesta tilanteesta huolimatta elämme toiveikkaina, että jälleen vuoden 2021 lokakuun 9. päivä saamme nauttia Turun ja jopa koko Suomen korkeatasoisimmasta akateemista perinnettä vaalivasta hyväntekeväisyysgaalasta.

Karnevaalien myötä seura jatkaa tärkeää toimintaa Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa tehtävän tieteellisen tutkimuksen tukemiseksi – väitelleiden tohtorien ja kansainvälisissä huippujulkaisuissa artikkeleita julkaisseiden tutkijoiden tukemista ohjaamalla tilaisuuden tuotto kokonaisuudessaan väitöskirja- ja julkaisurahastoon.

Varaa jo nyt illalliskorttisi ja kerää ympärillesi ystäviä, sukulaisia, asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai työkavereita. Merkuriuksen Karnevaalit 2021 on tehty kuin tilauksesta elää rikasta sosiaalista elämää.

Alustavan varauksen voit tehdä seuran toiminnanjohtaja Mirja Junkolalle [email protected] tai 050 569 8779.

Merkuriuksen Karnevaaleja juhlittiin 27. kerran lauantaina 12.10.2019 Turun Messukeskuksessa. Turun Kauppakorkeakouluseuran perustamiskokous pidettiin marraskuussa 1969, joten juhlakarnevaaleissa julkistettiin myös seuran 50-vuotishistoriakooste. Luettavissa tästä.

Ohjelma oli perinteiseen tapaan korkeatasoista, mutta sopivan rentoa. Erinomainen illallinen, säihkyvää pukuloistoa, viihtyisää yhdessäoloa ja ensiluokkainen kattaus elävää musiikkia – kaikki tämä kuuluivat upeaan iltaan. Illan kohokohta - heti illallisen jälkeen - oli hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa Johanna Oraksen lahjoittama teos ja Buster–vene kartuttivat hienosti väitöskirja- ja julkaisurahastoa. Unohtamatta Merkurius-arpajaisia ja upeita palkintoja.

Suurkiitos kaikille, jotka olivat mukana luomassa ainutlaatuisen tunnelman Turun Kauppakorkeakouluseuran 50-vuotisjuhlakarnevaaleihin ja tukemassa Turun kauppakorkeakoulun väitöskirja- ja julkaisurahastoa!